TALLERS A MIDA

Explica'ns la teva necessitat i a partir d'aquesta elaborarem un taller (puntual) o un projecte (diverses sessions en un període de temps concret) basat en les arts del ritme (música, dansa creativa i interpretació). D'aquesta manera fomentarem que aquesta eina de transformació social i personal es converteixi en una part integrant dels centres educatius.
Desenvoluparem processos de creació de moviments i coreografies, espais sonors o dramatúrgies construïts des del grup, des de la creació col·lectiva. Amb els nostres projectes l'alumnat, juntament amb l'equip docent, viuen durant un període de temps una experiència transformadora a partir de la qual són capaços d'entendre el seu entorn amb una mirada artística i creadora. Apostem per incorporar les Arts Escèniques als centres educatius, per treballar qualsevol tema que des de l'escola es consideri interessant.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.

CONTACTA AMB NOSALTRES

679.756.731 (Desirée, producció)
646.579.048 (Esther, direcció artística)
info@inspirateatre.com
Projecte finançat per:
Amb el suport de:
Membre de:

Inspira Teatre  - 646 579 048
info@inspirateatre.com
Avís legal - Política de privacitat
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram