TALLERS

La música no està fora de les persones sinó en les persones
Filosofia dels tallers
Els tallers d’Inspira són espais i moments per compartir, jugar, descobrir, experimentar, crear i expressar-nos a través de la música i el moviment.
La música no es troba fora de les persones sinó en les persones. És l’expressió més gran i genuïna de l’esperit de l’ésser humà, tan bàsica per al seu desenvolupament i la seva existència com ho és el llenguatge. A través de la música i el moviment els infants adquireixen una major consciència de si mateixos, de l’entorn i dels altres; i aprenen una forma valuosa de canalitzar i transformar les seves emocions. Amb la música i la dansa poden desenvolupar de manera única la seva imaginació i la seva inabastable creativitat i, en definitiva, viure una vida més plena i feliç.
Serà a través del moviment que l’infant pot posar en relació els seus propis processos rítmics interns amb el ritme de la música. L’infant escolta amb tot el cos. El que el cos comença a explorar per comprendre, la ment ho pot assimilar per integrar.
TALLERS
ESCOLES
SOM AIGUA (A PARTIR DE 3 ANYS)
KL’AA, LA TEVA CANÇÓ (DE 2 A 5 ANYS)
TALLERS
EN FAMÍLIA
REGULARS
SOM AIGUA
KL’AA, LA TEVA CANÇÓ
Projecte finançat per:
Amb el suport de:
Membre de:

Inspira Teatre  - 646 579 048
info@inspirateatre.com
Avís legal - Política de privacitat
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram