EL CEL DE LA JOJÓ

El Cel de la Jojó és un espectacle musical i de titelles adreçat a públic familiar i escolar, especialment per a edats d’entre 5 i 10 anys. És una història que ens parla de la transformació, del cicle de la vida, de les petites i grans pèrdues, de la vellesa.
SINOPSI DE L’ESPECTACLE
FITXA ARTÍSTICA
La Joana puja a jugar al terrat de casa seva. I mentre observa els núvols pensa que fa dies que no veu a la seva iaia i es pregunta a on deu haver anat. La seva mare, per explicar la desaparició de l’àvia, li parla de la història de la Jojó, una vaca que com la seva iaia, també es va fer gran i també va desaparèixer. La nena i la mare s’endinsen a la granja de la Jojó, i a partir d’aquesta vaca i dels animals que conviuen amb ella, la nena obtindrà algunes claus per entendre millor la vellesa i el cicle de la vida.

La Jojó és una vaca molt sàvia perquè ha tingut una vida plena d’aventures. Així que tots els animals de la granja, quan els sorgeix algun problema, acudeixen a ella per a demanar-li consells. I la Jojó, com a bona assessora i partint de les seves experiències, els ajuda. Però la Jojó, amb els anys, no només ha guanyat saviesa. També s’ha fet gran. I poc a poc ha anat perdent parts: primer la taca, llavors, la cua, les mamelles, les banyes. A partir d’aquestes pèrdues, la Jojó anirà comprenent la transformació, el pas dels anys, el cicle de la vida. Fins a desaparèixer, però deixant empremta en les coses i en els animals que han format part del seu dia a dia.
Autoria Esther Westermeyer (a partir del conte Jojo la mache d’O. Douzou)
Intèrprets Neus Umbert / Maria Casellas i Esther Westermeyer
Direcció Maria Casellas
Música Cristina Gavilán
Escenografia i titelles Martí Doy
Disseny de llums Guillem Rodríguez
Tècnic Guillem Bonfill
Gravació i arranjaments musicals Albert Mora
Disseny gràfic Meisi
Fotografia Ana Zaragoza Bermejo
Vídeo Francesc Isern
Producció executiva Inspira Teatre
Residència a la Farinera del Clot

DESCÀRREGUES

Fotografies
Cartell espectacle
Dossier espectacle
Fitxa tècnica
Mapa de llums
Dossier pedagògic

Contacta amb
nosaltres

646.579.048 (Esther, direcció artística)
679.756.731 (Desirée, producció)
Visita:
Companyia associada a:
Amb el suport de:
Projecte finançat per:

Inspira Teatre  - 646 579 048
info@inspirateatre.com
Avís legal - Política de privacitat
crosschevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram