NOTÍCIES

KL'AA, la teva cançó als Premis Max 2021!

Estem contentes d'anunciar-vos que l'espectacle "K'LAA, la teva cançó" ha estat nominat a la XXIV edició 2021 dels Premis Max de les Arts Escèniques, dins de la categoria Millor espectacle per públic infantil, juvenil o per públic familiar.

El Comitè Organitzador dels Premis Max de les Arts Escèniques va donar a conèixer mitjançant aquest comunicat els candidats a les 20 categories a concurs de la XXIV edició d'aquests guardons organitzats per la SGAE, a través de la Fundació SGAE, el propòsit de la qual és estimular i premiar el talent dels professionals de Teatre i la Dansa del nostre país, a més de la promoció dels espectacles de la temporada.

Un total de 191 espectacles dels 439 acceptats a concurs han estat seleccionats per participar com a candidats a la XXIV edició dels Premis Max de les Arts Escèniques, tal com ho han decidit, en aquesta primera fase, els tres jurats territorials (Madrid, Catalunya i Comunitats) designats pel Comitè Organitzador.

Els Premis Max de les Arts Escèniques van ser creats en 1998 per la Societat General d'Autors i Editors, amb la finalitat de premiar i reconèixer la tasca dels professionals i la qualitat de les produccions més destacades de l'any en l'àmbit de les Arts escèniques.

Durant aquests vint anys, el caràcter itinerant i l'elecció d'espais emblemàtics per a la Gala dels Premis Max representen un dels senyals de la seva indiscutible singularitat. Així, cada any, aquests premis viatgen amb el seu equipatge festiu i espectacular d'una comunitat autònoma a una altra com a metàfora de les gires de les companyies de teatre i dansa, convertint a les arts escèniques en un art viu i actiu al nostre país, i un referent importantíssim de la nostra riquesa cultural.

Vols compartir-ho?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICACIONS RELACIONADES
Ens entrevisten a Escena familiar!

Arran de l'estrena de Sotabosc, la nostra particular carta d'amor a la natura, la plataforma Escena familiar ha entrevistat l'Esther Westermeyer. Han parlat dels boscos, dels petits espectadors, de la passió pel teatre, del gran equip que conforma Inspira Teatre, i de mil coses més! L'entrevista es pot llegir aquí.

Read More
Estem preparant un nou espectacle: Sotabosc.

Ens trobem en ple procés creatiu! El Centre Cívic Zona Nord acull aquestes setmanes la preparació del nostre nou espectacle: Sotabosc. El bosc és un lloc meravellós, on podem explorar i jugar amb les nostres amigues i amics. És un lloc de pertinença. Els tresors que aquest món encantat pot compartir amb nosaltres no tenen […]

Read More
Música i moviment en família!

"Es desfeien de sabates i mitjons, i a poc a poc començaven a formar una rotllana de famílies. Entre jocs i complicitat, em fixava en el vincle entre petits i adults. Amb la música i el moviment com a fil conductor, jugaven, experimentaven i sobretot es miraven: mirades d’il·lusió amb els ulls ben oberts. Ulls […]

Read More
El "KL'AA, la teva cançó" viatja a Andalusia dins del Circuito Audaces

Gràcies a l'objectiu del Circuito Audaces (Circuito Estatal de Artes Escénicas para Audiencias Escolares), que és promoure l'accés unviersal a la cultura, el cap de setmana passat el "KL'AA, la teva cançó" va celebrar-se al Teatro Isidro Olgoso, de Zaidín a Granada, davant de molts infants andalusos. Després d'una època complicada post pandèmica, per fi […]

Read More
ALTRES ESPECTACLES
LES NOSTRES XARXES
Visita:
Amb suport de:
Companyia associada a:

Inspira Teatre  - 646 579 048
info@inspirateatre.com
Avís legal - Política de privacitat
Inspira Teatre - Copyright © 2011 – 2023 Tots els drets resevats
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram